Kala Ghoda, fair trade sneakers & the art of saying no

Kala Ghoda is an area I spend a lot of my time eating in… It’s an artsy, cute, less crowded area close to where I live in South Mumbai. The place you see me eating frequently at, Sequel, is located here…

Processed with VSCO with m3 preset

Kala Ghoda is one of the areas I always take friends and family when they’re visiting. Small restaurants, cute boutiques and some random, local brands are located here.

Processed with VSCO with m3 preset

Was trying to get an in-action shot of me walking across the road, but since I was right next to a famous Synagogue, a guard asked us to stop taking photos here. This is basically me mid-telling him ‘we are just leaving’. Hence, my eyes being shut…

Processed with VSCO with m3 preset

This is what I looked like today. Maxi dress from H&M, sneakers from Veja, blazer from Soaked in Luxury, glasses from Gucci, and backpack from Mansur Gavriel. I know I’ve raved about these sneakers before, here, but I only came across Veja when I was in London last summer, and its basically a French brand that does some really cool ecological, fair trade footwear. Worth checking out for sure.

Processed with VSCO with m3 preset

I’ll have to apologise for not taking photos of myself more often. To be honest, I’ve started off this year on a rather ‘slow’ note, since one of my resolutions this year (if you remember), was to be more focused with my time. E.g. say no to a dinner or a fun party in order to have time to work on a cool idea or build on a personal project. Sadly, the best look/outfit for the best kind of brainstorming sessions don’t make up for the best blog posts.

I will try to make it a point to put up more photos of what I’m up to, regardless of look and mood!

Advertisements

4 thoughts on “Kala Ghoda, fair trade sneakers & the art of saying no

 1. När jag var i Mumbai för ett år sedan så bodde vi i det här området och jag gillade det också väldigt mycket. Ett lite lugnare och modernare Indien, helt klart. Jag bodde ett tag i Kochi år 2013 och undrar ibland hur mitt indiska liv skulle sett ut om jag istället hade bott i t.ex. Mumbai… 🙂

  Like

  • Åh! Jag älskar verkligen också Kala Ghoda 🙂 Bandra är väl mitt “favoritområde” men samtidigt är det så HIMLA mycket folk överallt. Södra Mumbai är definitivt lite lugnare… Kochi låter verkligen spännande, vore kul att höra vad du gjorde där? Mumbai är definitivt väldigt annorlunda från resten av Indien–om du någon gång har vägarna förbi får du gärna skriva. Kram till dig!

   Like

   • Vi hann inte med Bandra då vi bara hade ett par dagar, så får bli nästa gång 😉 Hittade till din blogg efter den resan, hade annars varit kul att träffa en svensk när vi var där!
    Gjorde ett internship i Kochi för ett holländskt IT-företag, outsourcing av mjukvaruutvecklare i princip. Det var verkligen en uppplevelse hela den tiden där… Och är väldigt kul att följa dig och ditt liv i Indien då jag själv har starka känslor för landet 🙂
    Kram!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s